fredag den 14. marts 2014

Sol sol sol...

Det har jo været fantastisk vejr den sidste uges tid, og man bliver helt i forårs og sommerhumør. :D

Men det betød simpelthen også at da jeg hentede Villads i børnehaven i går, var han knald rød i hele hårgrænsen fra øre til øre og 3 cm ned i panden. Først tænkte jeg at han havde det varmt, eller at han lige havde leget vildt og stødt sig et sted. Men ingen af delene - det var solen! Da jeg fik snakket med pædagogen og hun fik kigget sig i spejlet, var hun også blevet rød på kinderne.

På en måde burde jeg have forudset det - Villads er meget lys og bliver nemt skoldet. Sidste sommer havde vi faktisk problemer med at på de værste dage, blev han knald rød på armene, selvom vi smurte han med faktor 30-50 om morgenen, og børnehaven smurte ham med 30 igen kl. 12. Og selvom man jo tænker at det er tidligt på året nu, (og det kom altså virkelig bag på mig!) så er de jo alligevel mange timer ude og lege, så hvis man er lidt sart, kan man altså sagtens nå at blive rød. :(

Så derfor er det hermed givet videre til jer derude, solen stråler kommer altid bag på os, og de kan altså skade de dejlige ungers hud, før vi ved af det!

Så lad os alle huske solcremen! :)Villads, da han var bare 1år <3Ingen kommentarer:

Send en kommentar