søndag den 14. oktober 2012

Suttestop eller suttestart? :/

Man må erkende når man har begået en fejl, og det har vi gjort ved at tage sutten fra Villads. :( Det gjorde at vi idag gav ham sutten tilbage, på trods af at der står alle steder, at har man først taget den, skal man stå fast og ikke give efter og bla bla bla.

Han har altid sovet enormt godt, været glad for sin seng, og han lægger sig selv til at sove efter vi har sunget 2 sange. Vi kan tage ham med når vi er hos venner, og der lægger han sig også fint til at sove i transportsengen.

Som beskrevet her, så tog vi jo sutten fra ham fordi han tyggede i skjoldet, og tog skjoldet helt ind i munden istedet for at bruge sutten. Han vil slet ikke have sutten i løbet af dagen, så det sammenlagt med at han ikke sutter rigtig på den, gjorde at vi troede den ikke betød særlig meget for ham.

Men det gjorde den.... Han har grædt så utrolig meget siden torsdag aften, og skreget i 1-2 timer når han skulle sove. Lavede suttelyde med munden og hans små arme kørte rundt i sengen for at finde sutterne. Han skiftevis skubbede mig væk når jeg sad inde hos ham, og ligeså ofte klamrede ham sig til den hånd jeg havde nede i tremmesengen, og hold krampagtigt fast på den, som om han var bange for at blive ladt alene.

Ligeledes har han, siden sutterne blev lagt væk, haft et enormt suttebehov i dagtiden (hvilket han ellers ikke har haft før) og har suttet på dvd covers og på stængerne i hans hammerbræt (mens de sad i hammerbrættet-he he) og selvfølgelig hans fingre. Da han så idag klamrede sig til mig, og hang mig om halsen som en lille abeunge da han skulle i seng, blev min kæreste og jeg enige om at nu var det nok. Nu skulle han ikke trækkes igennem mere.

Selvom vi var bekymrede for om hans tænder kunne tage skade af at han tygger i sutten, er det ikke det værd, når han mister sin tryghed ved sengen og åbenlyst stadig havde så stort et suttebehov der ikke blev stillet.

Så vi måtte bide i det sure æble og erkende at vi begik en fejl, og så gøre hvad der skulle til for at vores dreng igen blev glad.

Det skal lige siges, at han fik sutten. Fik læst en bog i sengen, hvorefter jeg gik og han lagde sig ned og småpludrede med sig selv indtil han kort tid efter lagde sig til at sove. Det var dejligt... og nu er der ro i mit hjerte igen. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar