torsdag den 11. oktober 2012

Nu uden sutter

Åhh mit mor-hjerte har det lidt hårdt her til aften.... Vi har nemlig taget sutterne fra Villads. :(

Ikke fordi han var så gammel, at nu skulle det bare være (han er kun 2år og 4 mdr.), men derimod fordi han er begyndt at tage sutteskjoldet enten halvt eller nogle gang helt ind i munden. Det er først når han sover helt at han sutter rigtigt på den, ellers så er det mere det hårde plastikskjold han tygger i.

Jeg har gået og tænkt over det længe, men har simpelthen været så meget i tvivl, så jeg idag endte med at ringe til vores sundhedsplejerske for at høre hendes holdning til det. Hendes holdning var meget klar, og hun mente at det bare var at få det gjort med det samme. Så det gav os lige det sidste spark til at nu måtte det være nu...

Men det bleve altså ikke uden at moren har dårlig samvittighed og alligevel synes at han er lidt for lille til at undvære sin sut (selvom han kun bruger den om natten). Utroligt at sådan en lille ting alligevel kan have så stor betydning.

Nåh men første aften, er gået sådan at han selvfølgelig spurgte meget efter sin sut, og han græd da også, hvilket han ellers sjældent gør når han skal sove. Så der blev sunget mange sange og holdt meget i hånden og efter en times tid faldt han endelig i søvn.

Det lille pus... nu uden sutter. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar