tirsdag den 26. februar 2013

DIY stofposer til puslespil

Jeg har længe haft en plan om at jeg ville sy nogle poser til alle Villads´ puslespil, men det der med at få det gjort kan godt tage lidt tid. ;) Idag skulle dog være dagen, og 3 timer med svigermors symaskine resulterede i 8 fine stofposer i retrostoffer.

Så tænker nogle nok hvorfor puslespillene dog skal i poser i steder for deres æsker???
Jeg var bare blevet så træt af æsker der var halvt gået i stykker, æsker med to puslespil i (hvor man bruger ligeså lang tid på at identificere brikkerne til det enkelte puslespil, som barnet bruger på at lave det) og så den faktor at æskerne fylder mere end selve puslespillet (og måske også at vi har for mange), og at vi derfor har seriøse pladsproblemer i vores "puslespilsskab". :D
Hov, og så er de altså også nemmere at tage med nogle steder når de er i en lille praktisk pose, end når de er i en æske på størrelse med en laptop.

Ulempen, som jeg ikke lige har genneskuet hvad jeg gør ved, er når bassen siger at han vil have lige præcis det puslespil med Kaj og Andrea... øhm vi kigger lige poserne igennem skat ;)

Nåh, men hvis der skulle være nogle som tænker SMART, så er det ganske nemt at lave selv.

1) Klip to lige store stykker. Mine stykker var 25cm x 16cm.
2) Sy dem sammen på midten (med vrangen ud selvfølgelig - jeg var ligeved at glemme det ved første pose ;)
3) Sy en løbebane til båndet. Se første billede hvor jeg har gjort klar til at sy løbebanen.
4) Sy posen sammen på vrangen
5) Sæt en valgfri snor i. :)

Voila!3 kommentarer:

  1. Ginial ide med stofposer til puslespil.

    SvarSlet
  2. Nej hvor fint med poser til puslespil.

    SvarSlet
  3. Tak skal i have begge to! :) Jeg synes også at det var ret smart, for ofte er de jo i en stor æske, men de fylder aldrig så meget som æsken gør ;)

    SvarSlet