mandag den 20. august 2012

Nyt hus?

Der har været lidt stille her på bloggen på det sidste. Vi har simpelthen haft så travlt bla. med min 30års fødselsdag som jeg holdte med fødselsdag både lørdag og søndag i denne weekend. Indlæg om dette skal nok følge. :)

Noget andet vi har brugt tid på, er at vi i onsdags havde en aftale med en ejendomsmægler der skulle vurdere vores hus. Vi bor pt i et dejligt rækkehus, men kunne vildt godt tænke os at komme ned i et 1-plans hus med en noget større have.

Vi var i den sammenhæng meget nysgerrige efter om huset ville kunne sælge uden et alt for stort tab, så vi kunne snakke med banken om at komme videre til noget andet.

Dommen fra ejendomsmægleren var så at han mener at huset faktisk godt kan udbydes til det vi skylder, men at der alligevel vil komme et underskud på 200.000. Det er så fordi der går 130.000 til omkostninger for at sælge huset og fordi vi har et F3 lån som først skal omlægges om 2 år, og derfor koster 60.000 at indfri nu. De 200.000 vil så blive som et forbrugslån til en rente på 13-14%!
Altså nu er det jo første gang vi prøver at sælge et hus, men jeg havde godt nok ikke regnet med at det ville være så dyrt at sælge, og jeg havde slet heller ikke tænkt over at det ville koste penge med hensyn til lånet.

Så den drøm er lagt på hold for nu, indtil der er betalt mere af på vores huslån og det så bedre kan lade sig gøre. Øv øv, men vil alligevel hellere have en god økonomi, end end større have ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar